Noul Citroen C3 Facelift – Informații și fotografii oficiale

Autor: Elena Luchian 11 feb. 2020 Știri auto

Noul Citroen C3 facelift este aici. C3 este cel mai bine vândut model al companiei, cu aproape 4,5 milioane de exemplare vândute din momentul apariției sale pe piață.

Galerie foto

Citroen spune că noul său C3 are un look unic și modern, construit în jurul unei personalități carismatice și confortului. Modelul continuă lupta în segment cu Fiesta de la Ford, Polo de la Volkswagen și Yaris de la Toyota.

Mașina primește faruri noi cu tehnologie LED, preluate de la conceptele producătorului din Hexagon. Clienții își pot personaliza exteriorul mașinii în 97 de variante. În gamă apar stickere cu grafică nouă pentru acoperișul disponibil în patru culori, două tipuri noi de jante cu dimensiuni de până la 17 inci și încă două culori noi pentru elementele decorative de interior. Tot în cabină, pot fi comandate optional inserții din lemn de tec.

Designul celebrelor Airbumps, montate în partea inferioară a celor patru portiere, este acum schimbat.

Francezii trec în contul mașinii și un nou nivel de confort. Ajung în premieră în segment scaunele Advanced Comfort îmbrăcate cu o tapițerie mai groasă și conținând o spumă specială. Tot pentru un plus de confort, șoferul primește o cotieră nouă. Mașina este echipată cu până la 12 sisteme de asistență, dar și cu multiple posibilități de conexiune.

Versiunea facelift a celei de-a treia generații Citroen C3 facelift va ajunge în showroom-uri în iunie 2020.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide