Noul Citroen C5 Aircross a fost lansat în România. Cât costă cel mai mare SUV al francezilor – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 19 apr. 2019 Știri auto

Noul Citroen C5 Aircross este disponibil pentru comenzi şi în România. Acesta vine în trei versiuni de echipare (Live, Feel şi Shine) şi cu o gamă de motoare Euro 6.2, cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una automată cu 8 trepte. 

Există două versiuni pe benzină PureTech 130 S&S MAN6 şi PureTech 180 S&S EAT8, şi trei versiuni diesel – BlueHDi 130 MAN6, BlueHDi 130 S&S EAT8 şi BlueHDi 180 S&S EAT8.

Dispune de cea mai recentă versiune a cutiei de viteze EAT8, cu o transmisie automată eficientă cu 8 trepte şi funcţie “Shift and Park by wire”. 

De asemenea, modelul este echipat cu suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă, o inovaţie Citroën care îmbunătăţeşte confortul la trecerile peste gropi şi denivelări. 

Versiunea de intrare este cea în nivelul de echipare Live cu motor pe benzină de 1.2 litri cu 130 de CP şi transmisie manuală cu 6 trepte. Acesta are un preţ de 21.600 de euro TVA inclus. 

Versiunea cea mai dotată este cea în nivelul de echipare Shine care înseamnă un motor diesel de 2.0 litri ce produce 180 de CP, combinat cu o cutie de viteze automată cu 8 rapoarte. Aceasta poate ajunge la preţul de 33. 700 de euro TVA inclus. 

Noul C5 Aircross SUV oferă pasagerilor sisteme tehnologice de ultimă oră, care permit o continuitate între universul digital şi maşină. Noul model al francezilor este dotat cu 20 de tehnologii de asistare a şoferului şi şase tehnologii de conectivitate.

Printre dotări se numără tableta de 8 inci cu ecran tactil care permite utilizatorilor să ajusteze setările automobilului, să acceseze sistemul multimedia, telefonul, sistemul de aer condiţionat şi sistemul de navigaţie, precum şi funcţia Mirror Screen, Citroën Connect Nav. Tehnologia Citroën Connect Box cu pachetul SOS şi asistenţă inclusă, încărcarea fără fir a smartphone-urilor şi ConnectedCAM Citroën completează această ofertă extinsă de conectivitate. 

În partea din spate a maşinii atracţia principală este reprezentată de cele trei scaune individuale, glisante, cu spătar reglabil şi pliabile. Aceste scaune au aceeaşi lăţime şi pot glisa înainte şi înapoi, ceea ce face posibilă adaptarea spaţiului din habitaclu din portbagaj.

De asemenea, spătarul scaunelor spate poate fi reglat în cinci poziţii de înclinaţie diferite şi poate fi rabatat cu uşurinţă pentru a se crea o suprafaţă plană de încărcare, datorită podelei portbagajului pe două niveluri.

Noul C5 Aircross SUV oferă mai multe compartimente de depozitare, inclusiv în cotiera centrală, aceasta adăpostind un compartiment de mari dimensiuni, climatizat. Capacitatea de încărcare a portbagajului variază de la 580 la 720 de litri. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide