Concept SUV ARO CARPATIC: off-roaderul românesc n-a arătat niciodată atât de bine – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

Deşi producţia maşinilor Aro a încetat în anul 2003, această marcă a reuşit să supravieţuiască, şi chiar să evolueze, în sufletele românilor.

Intră în galerie

Pe pagina de facebook Trei Dstudiomax Puiu am gasit nişte randări interesante pe care un graphic designer le-a imaginat pentru maşinile ARO, şi trebuie să recunoaştem că arată uimitor.

În abordarea modernă oferită de randarea digitală, Aro Carpatic preia elemente de design de la Range Rover, liniile ferme făcându-l să pară mult mai agresiv faţă de cum îl ştiam până acum. Cel care le-a desenat a ilustrat chiar şi o versiune pentru armată.

Artistul digital nu oferă informații despre motorul care s-ar putea regăsi sub capota modelului imaginat de el, dar look-ul agresiv merită, cu siguranță, un propulsor mai puternic.

GALERIE FOTO

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide