Noul Corvette Z06 filmat într-o parcare publică din SUA (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 02 ian. 2022 Știri auto

Lansat în urmă cu două luni, noul Chevrolet Corvette Z06 a fost surprins de un american în parcarea unui centru comercial. Este pentru prima dată când supercarul americanilor este văzut pe viu. Acesta arată la fel de spectaculos ca în fotografiile oficiale de presă.

Noul Corvette Z06 nu a fost încă lansat oicial pe piață. De aceea, mașina din imagini este mai mult ca sigur un model pre-producție.

Cel mai puternic Corvette Z06

Mașina surprinsă în Michigan (SUA) nu este camuflat lăsând să se vadă nuanța caroseriei Hypersonic Grey. În pofida murdăriei, se pot observa toate detaliile de design.

Cele mai importante sunt eleronul posterior de mari dimensiuni și evacuarea cu patru terminații amplasată central în difuzorul de aer. Pachetul estetic este completat de jantele din fibră de carbon de 20 inch pe față și de 21 inch pe spate, care sunt „îmbrăcate” cu anvelope de iarnă Michelin.

Tot la capitolul estetică, noul Corvette Z06 a primit spoilere noi, care au un aspect mai agresiv comparativ cu preedentul model, iar aripile sunt mai evazate.

Americanii au montat sub capota noului Z06 un motor V8 de 5,5 litri aspirat natural. Acesta produce 679 CP și 623 Nm de cuplu, fiind considerat cel mai puternic V8 aspirat montat vreodată pe un model de serie.

Noul Corvette Z06 va intra în producție în vara anului viitor. Va fi oferit atât în versiune coupe cât și cabrio. Totodată, el va putea fi comandat atât cu volan pe partea stângaă, cât și cu volan pe partea dreaptă.

Producătorul american nu a anunțat încă prețul noului Corvette Z06. Este de așteptat ca acesta să coste sub 90.000 de dolari.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Chevrolet, capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide