Noul Hyundai i20 – Primele imagini oficiale

Autor: Elena Luchian 18 feb. 2020 Știri auto

Primele imagini oficiale cu noul Hyundai i20 au apărut pe internet. Sud-coreenii intenționau să dezvăluie mașina luna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva.

Galerie foto

Rivalul lui Volkswagen Polo și Ford Fiesta vine cu un look modificat radical. Limbajul de design al companiei a primit o nouă abordare la cel mai mic model din gama Hyundai. Astfel, i20 vine cu o parte frontală mai îndrăzneață. Grila radiatorului este mai mare, bara are un desen mai sportiv, iar prizele de aer au dimensiuni mai generoase acum, în timp ce farurile noi sunt alungite către montanți.

Partea posterioară este dominată de stopurile cu semnătură în forma literei “Z”, unite de o bandă luminoasă LED. Sub aceasta apare un difuzor de aer fals.

Imaginile ajunge pe internet arată un Hyundai i20 personalizabil, cu o caroserie în două culori.

Asiaticii au pregătit pentru mașina de oraș și o cabină nouă, iar pe lista de opțiuni își vor face apariția un instrumentar de bord digital și un ecran tactil mai mare, pentru redarea sistemului multimedia.

Sud-coreenii păstrează încă misterul în privința specificațiilor tehnice, dar în gama de motorizare sunt așteptate motorul turbo de 1.0 litru T-GDi cu trei cilindri și motorul aspirat de 1.2 litri cu patru cilindri, care funcționează și sub capota modelului Kia Rio.

Hyundai ar putea lua în calcul pentru noua generație a lui i20 și o versiune electrificată și, pentru prima oară în gamă, va fi disponibilă o versiune N veritabilă, nu doar una N Line. Aceasta va fi pusă în mișcare, cel mai probabil, de un motor turbo de 1,6 litri cu patru cilindri, care dezvoltă aproximativ 200 de cai putere.

Mai multe despre noul Hyundai i20 vom afla la Salonul Auto de la Geneva.

Fiți alături de noi și pe Instagram.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide