Noul Insignia Grand Sport, disponibil şi în România

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Noul Insignia este disponibil începând cu această săptămână şi în centrele Opel din România. Modelul s-a putut comanda de la sfârşitul lunii martie, însă acum va putea fi şi testat la dealerii Opel.

Noul Opel Insignia vine cu o arhitectura complet nouă care îl face mai spaţios şi mai dotat din punct de vedere al funcţiilor de siguranţă şi confort, aşa cum îi stă bine unui adevărat vârf de lance.

A doua generaţie a modelului Insignia, pe lângă faptul că impresionează prin liniile uimitoare ale exteriorului şi starea de bine din interior, asigură cea mai largă gamă de tehnologii inteligente, de la sistemul revoluţionar de iluminare cu matrice IntelliLux LED® şi sistemul de tracţiune integrală cu vectorizarea cuplului, până la  sistemele ultra moderne de asistare a şoferului şi rafinatul afişaj de pe parbriz. În plus, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de primă clasă, specifică 

„Noul nostru vârf de lance este prevăzut cu tehnologie avansată accesibilă pentru toţi. Niciun alt autovehicul din clasa din care face parte modelul Insignia nu se poate lăuda cu atât de multe tehnologii ultra-moderne.” a declarat Cristian Milea, Country Director Opel România. Cu acest nou model, precum şi cu cele două SUV-uri pe care le vom lansa anul acesta, Grandland X şi Crossland X, ne propunem continuarea creşterii cifrei de vânzări. După un început excelent anul acesta – o creştere de 29,4% în primele 5 luni pe o piaţa auto care a crescut cu 16,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut – nu putem decât să privim pozitiv lunile care vor urma, pregătiţi fiind cu noi modele aparţinând unor segmente în creştere.

Preţul noului venit Grand Sport începe de la 20.400 € (TVA inclus), Sports Tourer începând de la  21.500 (TVA inclus).Comentarii
Inchide