Noul Jaguar I-Pace electric ar putea rivaliza cu TESLA

Autor: Marius Vișan 31 ian. 2018 Știri auto

Jaguar a lansat noi detalii despre I-Pace, înainte de debutul său pe 1 martie.

Fiind primul vehicul electric al companiei, modelul I-Pace îşi propune să fie maşina care poate fi condusă zilnic, fie ca să-ţi duci copilul la şcoală, în oraş, fie că vrei să faci incursiuni în zone cu temperaturil sub zero Celsius. În acest sens Jaguar spune că modelul a fost testat în Arjeplog, Suedia, unde temperaturile au atins -40° C.

Pentru a face faţă temperaturilor extreme, modelul I-Pace a fost echipat cu un sistem de izolaţie care ajută la asigurarea unei performanţe maxime a bateriilor. 

Din fericire, proprietarii nu vor trebui să aştepte foarte mult timp pentru ca bateria noului Jaguar să se încarce. Britanicii au dezvăluit că modelul va avea un sistem rapid de încărcare. Asta înseamnă că în 45 de minute, sau mai puţin, bateria va fi încărcată în proporţie de 80%.

Jaguar a refuzat să ofere detalii suplimentare, însă ne aşteptăm ca noul conceptul I-Pace să aibă o baterie de 90 kWh şi o propulsie electrică care producea 400 CP şi un cuplu de 700 Nm.

Acest lucru îi permite noului model să accelereze de la 0 la 100 km / h în aproximativ patru secunde. utonomie va fi de 500 km într-o singură încărcare, în ciclul NEDC. Preţurile vor fi anunţate după lansare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide