Noul Kia Ceed GT este disponibil în România. Preţurile pornesc de la 22.000 de euro – VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 ian. 2019 Știri auto

Noul Kia Ceed GT este disponibil începând de săptămâna asta şi pe piaţa din România. Acesta va avea o singură motorizare pe benzină de 1.6 litri cu 204 CP şi un cuplu de 265 Nm. Vor exista două variante: cea mai accesibilă este cea cu transmisie manuală cu şase trepte, care va costa 21.747 de euro (TVA inclus), iar cealaltă va fi cu transmisie automată cu şapte trepte. Preţul ei va fi de 23.139 de euro (TVA inclus)

Kia Ceed GT şi-a făcut debutul la Salonul Auto Paris 2018, alături de noul ProCeed GT. Pentru prima dată într-un hatchback ”performance” oferit de Kia, transmisia cu dublu ambreiaj şi şapte trepte de viteză a noului Ceed GT, oferită optional, va fi disponibilă alături de transmisia manuală cu şase trepte prezentă în dotarea standard. 

Ceed GT va fi disponibil într-o gamă de opt culori exterioare, alături de jantele unice din aliaj de 18 inch. De asemenea, prezintă o serie de modificări în habitaclu, pentru a se diferenţia de modelele non-GT ale familiei Ceed, oferind o ambianţă mai sportivă la interior.

Sistemul de infotainment este disponibil fie cu sistemul audio cu touchscreen de 7.0 inch, fie cu sistemul de navigaţie cu touchscreen de 8.0 inch, acesta fiind oferit împreună cu serviciul Kia Connected Services oferit de TomTom®. Sistemul permite integrarea completă cu Apple CarPlay™ (pentru iPhone 5 şi versiunile ulterioare) şi Android Auto™ (pentru telefoanele cu sistemul Android 5.0 sau versiunile ulterioare).

Alte tehnologii disponibile includ sistemul Smart Cruise Control cu tehnologia Stop & Go, sistemul de avertizare pericol de coliziune în unghiul mort (Blind Spot Collision Warning), sistemul de avertizare pericol de coliziune la mersul cu spatele (Rear Cross-Traffic Collision Warning), sistemul inteligent de asistare la parcare (Smart Parking Assist) şi sistemul de recunoaştere a pietonilor cu avertizare haptică în volan pentru sistemul sistemul de asistare la evitarea coliziunii frontale (Forward Collision-Avoidance Assist).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide