Noul Lamborghini Huracan Superleggera surprins la teste – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Un paparazzi de maşini mai norocos a avut bafta să surprindă, la testele efectuate la Nürburgring, o maşină mai specială: Lamborghini Huracan Superleggera. Iar clipul video, după cum era de aşteptat, a ajuns viral.

Cel mai recent ”armăsar” italian scoate nişte sunete aboslut superbe, şi, chiar dacă este camuflat destul de serios, putem remarca câteva noi modificări. Acestea ar fi un nou spoiler faţă, un spate revizuit şi o capotă modificată cu guri de aerisire suplimentare. Masina a fost, de asemenea, echipată cu un eleron mai mare şi un sistem cu dublă evacuare care ar trebui să-i sporiească viteza, scrie Motor1.com.

FOTO

Motorul lui Huracan va fi un V10 de 5.2 litri care va primi probabil un puls de performanţă pentru a-l ajuta să se distanţeze de modelul standard, care dezvolta 610 cai putere şi un cuplu de 412 Nm. Nu există o confirmare oficială, dar estimări se sepeculează că noul Lamborghini va avea o putere de aproximativ 650 de cai.

În cazul în care vreţi să ştiţi cât atinge Huracan Superleggera aflaţi că poate ajunge de la 0 la 100 de km/oră în mai puţin de 3,2 secunde, iar viteza maiximă este de 325 de km/oră. 
Comentarii
Inchide