Noul Lincoln Navigator, SUV-ul cu uşi „gullwing” ce străluceşte prin opuleţă. GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Cu ocazia Salonului Auto de la New York americanii de la Lincoln au lansat un concept futurist al unui SUV cu care vor să relanseze o nouă generaţie de lux, informează Carbuzz.com. Conceptul Lincoln Navigator 2017 atrage atenţia, în primul rând, prin tipul de deschidere al uşilor ”gullwing”, destul de neobişnuit pentru pentru un SUV, iar la interior, printr-un stil luxos care aduce puţin cu cel întâlnit la iahturi.

Sub capotă noul Lincoln va avea un motor V6 twin-turbo de 3.5 litri cu 400 de CP. Şoferii pot alege dintre mai multe moduri de condus ce controlează chiar şi nivelul de zgomot sau suspensia maşinii, pentru un condus cât mai plăcut. Lincoln descrie interiorul maşinii ca pe un „sanctuar personal”, pretinzând că este cel mai spaţios construit vreodată pe maşinile sale. 

Scaunele pot fi ajustate în 30 moduri pentru toate tipurile de corpuri, acesta incluzând chiar şi nişte suporturi dislocabile pentru coapse. Pentru un confort sporit al celor care sunt tot timpul pe drumuri a fost amenajat chiar şi un mic dulap pentru haine. 

Caracteristicile de siguranţă includ asistenţă de pre-coliziune ce detectează pietonii, o camera de 360 de grade, un sistem de asistenţă de parcare îmbunătăţit, precum şi un sistem de menţinere a benzii. Cabina dispune, de asemenea, şi de monitoare conectate la Wi-Fi montate pe tetiere. 

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide