Noul Mercedes-Benz Clasa E, disponibil şi în România. PREŢURI ŞI GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 10 mart. 2016 Știri auto

 


Începând cu luna aprilie a acestui an a zecea generaţie de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România. Noua Clasă E vine în trei variante de echipare: Exclusive, AMG şi Avantgarde.

GALERIE FOTO lansare Mercedes-Benz Clasa E

Noul Mercedes-Benz Clasa E este disponibil în două versiuni de motorizare: E 200, cu un motor turbo pe benzină cu patru cilindri şi E 220 d, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri. Totodată, noua Clasă E beneficiază şi de cea mai puternică variantă de motor diesel cu şase cilindri ce încorporează sistemul SCR şi furnizează o putere totală de 190 kW / 258 CP şi un cuplu de 620 Nm.

Toate modelele disponibile în momentul lansării sunt echipate cu noua transmisie automată cu nouă trepte 9G-TRONIC.

Inclus ca dotare standard este şi sistemul Active Brake Assist, acesta avertizează şoferul asupra situaţiilor de accident iminente, asigură asistenţă la frânarea de urgenţă şi, dacă este necesar, activează automat frânarea. Pe lângă identificarea autovehiculelor care se deplasează încet, opresc sau staţionează, sistemul poate identifica pietonii care traversează prin faţa autovehiculului.

Incluse de asemenea ca dotări standard sunt şi funcţiile ATTENTION ASSIST cu sensibilitate reglabilă, ce avertizează şoferul în caz de neatenţie sau somnolenţă, şi CROSSWIND ASSIST, ce ajută şoferul în cazul unor curenţi laterali puternici, menţinând astfel stabilitatea maşinii.

Preţurile pentru noua Clasă E încep de la: 41,995 Euro + TVA pentru E 220 d (transmisie automatā), 49,195 Euro + TVA pentru E 350 d (transmisie automatā) şi 39,595 Euro + TVA pentru E 200 (transmisie automată).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide