Noul Mercedes-Benz Clasa V este disponibil în România – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 17 apr. 2019 Știri auto

Noul model Clasa V, cel mai spaţios membru al familiei de autoturisme din Stuttgart, este disponibil pentru comenzi în România, primele livrări fiind programate pentru luna iunie. Mercedes-Benz Clasa V dispune de spaţiu pentru până la 8 persoane.

Preţurile încep de la 32.929 EUR (fără TVA), pentru modelul Mercedes-Benz Clasa V 220d VKR/K, cu noul motor diesel OM 654 cu patru cilindri.

Noua generaţie de motoare disponibilă pe Mercedes-Benz Clasa V este mai eficientă şi mai prietenoasă cu mediul, dispunând de caracteristici îmbunătăţite pentru reducerea zgomotului şi nivelului vibraţiilor. Caracterizat prin eficienţă şi consum redus, motorul OM 654 a fost fabricat în aşa fel încât să respecte viitoarele reglementări privind emisiile (RDE – Real Driving Emissions) şi normele Euro 6d-TEMP.

Transmisia automată 9G-TRONIC este, pentru prima oară, disponibilă ca dotare opţională pentru Clasa V. Transmisia 9G-TRONIC se distinge datorită greutăţii şi a dimensiunilor reduse. Dispune de un concept brevetat de viteze, cu patru mecanisme planetare şi şase trepte de viteză.

Toate variantele modelului Clasa V au tracţiune pe spate ca dotare standard, însă, opţional, pot fi echipate cu tracţiune integrală 4MATIC.

Cu ajutorul Crosswind Assist şi ATTENTION ASSIST introduse ca dotări standard în urmă cu cinci ani, Clasa V a redefinit standardele de siguranţă în acest segment. Noua Clasa V face un pas înainte cu noile sisteme Active Brake Assist şi Highbeam Assist Plus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide