Noul Mercedes-Benz Clasă V îşi face prima apariţie în România la TIFF

Noul Mercedes-Benz Clasă V îşi face prima apariţie în România la TIFF

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Mercedes-Benz România anunţă prima apariţie locală a noului model Clasa V, la ediţia din 2019 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Noul model va fi folosit ca VIP shuttle pentru invitaţii Mercedes-Benz.

„Parteneriatul strategic dintre Mercedes-Benz şi TIFF confirmă determinarea şi angajamentul brandului în susţinerea evenimentelor culturale. Sunt încântat să particip la ediţia din acest an a TIFF şi entuziasmat că putem asigura o experienţă premium invitaţilor noştri, prin prezenţa noii Clase V. Cum deja ne-am obişnuit partenerii cu cele mai înalte standarde, oaspeţii Mercedes-Benz de la TIFF vor fi primii care se vor bucura de un V-eekend întreg cu Clasă, beneficiind de noua generaţie a Clasei V, care va face o adevărată impresie”, a spus Batiste Pascalin, Managing Director al Mercedes-Benz Vans Romania.

Versiuni prezentate în premieră

Primele două modele din România care vor asigura un V-eekend cu Clasă la TIFF vor fi: noua Clasa V 300d 4MATIC Exclusive şi noua Clasa V 300d Avantgard.

Preţurile pentru Mercedes-Benz Clasa V 220d VKR/K, motor diesel OM 654 cu patru cilindri, încep de la 32.929 Euro (fără TVA).

 Comentarii
Inchide