Noul Mercedes-Benz CLS facelift – Primul coupe cu 4 uși al lumii se reinventează

Autor: Elena Luchian 07 apr. 2021 Știri auto

Primul coupe cu patru uși al lumii se reinventează. Acesta este noul Mercedes-Benz CLS facelift. Ce este nou la modelul premium german?

GALERIE FOTO

Nemții i-au pregătit un look mai sportiv și o serie de actualizări în ceea ce privește confortul și siguranța. Noul Mercedes-Benz CLS facelift primește o parte frontală redesenată. Își face apariția în gamă și o nuanță nouă. Este vorba despre spectral blue metallic.

Finisaje noi pentru bord și noi nuanțe de piele pentru scaune fac, de asemenea, parte din ofertă. Șoferul de CLS facelift va primi un volan multifuncțional nou, îmbrăcat în piele nappa, cu padele cromate pentru schimbarea treptelor de viteză.

Noul Mercedes-Benz CLS facelift – Gama de motorizare

Clienții vor putea alege unul dintre motoarele pe benzină sau diesel. Cei care preferă o unitate pe benzină, pot alege CLS 350 cu motorul de 2.0 litri cu patru cilindri și 299 de cai putere. Mai sus în gamă, regăsim CLS 450 4MATIC cu motorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie și 367 de cai putere. Vârful de gamă este, pentru moment, CLS 53 4MATIC+ cu 435 de cai putere și un cuplu maxim de 520 Nm. Această versiune accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde.

Pentru clienții care își doresc un diesel, Mercedes-Benz a pregătit CLS 220 d cu 194 de cai putere, CLS 300 d 4AMTIC cu 265 de cai putere și CLS 400 d 4MATIC cu 330 de cai putere.

Mercedes va oferi o versiune Edition, disponibilă în doar 300 de unități. Aceasta va primi standard pachetul AMG Night și pachetul Dynamic Plus, care îi asigură un look mai agresiv. Benzi longitudinale se regăsesc pe părțile laterale, deasupra pragurilor. În cabină, apar finisaje din carbon și un volan îmbrăcat în piele nappa, care prezintă cusături contrastante roșii.

Noul Mercedes-Benz facelift are o cabină high-tech

Modelul vine standard echipat cu două ecrane de 10.25 de inci. Cei care vor mai mult pot comanda ecranele de 12,3 inci. Tot optional este și MBUX Interior Assistant.

Viitorul posesor de CLS facelift poate beneficia de o serie de sisteme de asistență care simplifică viața la bord. modelul este echipat cu Active Brake Asssit, Active Speed Limit Assist și Active Stop-and-Go Assist. Pentru manevre în spațiile înguste, se poate bifa căsuța pentru Park Assist cu funcție Parktronic și cameră cu vedere la 360 de grade.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide