Noul Mercedes-Benz GLE prezentat într-un clip emoţionant: Fiecare călătorie te face mai puternic – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Noul Mercedes-Benz GLE prezentat într-un clip emoţionant: Fiecare călătorie te face mai puternic – VIDEO

Lansarea pe piaţă a noului Mercedes-Benz GLE este însoţită de o campanie internaţională de comunicare. În centrul campaniei se află un clip video de aproape cinci minute numit „In the long run” (Pe termen lung). Clipul arată povestea unei familie moderne în care mama se antrenează tare pentru visul ei: să ia parte la primul ei triatlon.

Cu sprijinul soţului ei, se luptă până la limita capacităţilor fizice şi mentale şi reuşeşte, în final, să participe la cursa. Dar, în ciuda acestui succes, există un eveniment din trecutul ei care este întotdeauna cu ea ca o umbră întunecată. Filmul dezvăluie ce înseamnă asta. 

Niclas Larsson a regizat filmul, iar câştigătorul Oscarului, Linus Sandgren, a fost în spatele camerei. Filmările au avut loc în Austria. 

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide