Noul MINI primeşte 5 uşi: imagini şi informaţii oficiale. UPDATE

Autor: Iulian Dnistran 10 iun. 2014 Știri auto

Printr-o mişcare uşor de anticipat, MINI lansează versiunea cu cinci uşi a hatchback-ului care odată cu bifarea generaţiei cu numărul trei a suferit şi o creştere de gabarit.

Ca dimensiuni, versiunea cu cinci uşi este cu 161 mm mai lungă, cu 11 mm mai înaltă şi la fel de lată ca versiunea cu trei uşi. Mai mult, ampatamentul variantei cu cinci uşi a fost mărit cu 72 de mm până la 2.567 mm. Ca urmare a acestei soluţii, pasagerii din spate au acum la dispoziţie 72 de mm în plus ca spaţiu pentru picioare şi 15 mm spaţiu suplimentar pentru cap.

Volumul portbagajului creşte cu 67 de litri faţă de versiunea cu trei uşi şi ajunge să ofere un volum de 278 de litri. În rest, cum era şi de aşteptat, nu există modificări de ordin vizual.

Noul MINI cu cinci uşi va fi oferit în patru variante de motorizare, împărţite egal între două diesel-uri şi două benzinare. Aşadar, versiunile diesel sunt reprezentate de MINI Cooper SD 5 door (motor cu patru cilindri, 170 CP şi cuplu maxim de 360 Nm) şi MINI Cooper D 5 door (motor cu trei cilindri, 116 CP şi cuplu maxim de 270 Nm), în timp ce versiunile pe benzină sunt concretizate de MINI Cooper 5 door (motor cu trei cilindri, 136 CP şi cuplu maxim de 220 Nm) şi MINI Cooper S 5 door (motor cu patru cilindri, 192 CP şi cuplu maxim de 280 Nm).

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide