Noul MINI Sidewalk Cabrio – Informații și fotografii oficiale

Autor: Elena Luchian acum 5 luni MASINI NOI

Mini Sidewalk Cabrio este ediția specială cu care brand-ul britanic grăbește sfârșitul iernii. Mașina premium decapotabilă oferă patru locuri și este disponibilă cu trei motoare.

GALERIE FOTO

Mini Sidewalk Cabrio primește vopsea exterioară, un soft top și ornamente interioare dezvoltate anume pentru această ediție. Pregătit pentru a asigura o senzație go-kart și o experiență în aer liber tipice brand-ului, mașina oferă un plus de exclusivism.

Mini Sidewalk poartă vopseaua Deep Laguna metallic, iar benzile de pe capotă îi subliniază natura dinamică. Viitorul client poate alege ca alternativă Midnight Black metallic, White Silver metallic, Enigmatic Black metallic, Moonwalk Grey metallic sau Thunder Grey metallic.

Acoperișul textil a fost conceput anume pentru această ediție și poate fi ridicat sau coborât în 18 secunde. Mini Sidewalk Cabrio aleargă pe jante din aliaj de 17 inci Scissor Spoke, iar denumirea “Sidewalk” își face apariția pe aripi, pe praguri și pe volan, pentru a confirma faptul că este vorba despre o ediție specială.

Cei care urcă la bord vor fi răsfățați cu scaune îmbrăcate în piele antracit, care prezintă cusături contrastante Petrol și Energetic Yellow, iar șoferul va primi un volan sport îmbrăcat în piele.

Pachetul Sidewalk Chili, farurile LED, MINI Driving Modes, aer condiționat automat și scaunul pasagerului din față reglabil pe înălțime sunt dotări standard.

Clienții pot alege unul dintre cele trei motoare pe benzină disponibile: este vorba despre trei unități MINI TwinPower Turbo: 1,5 litri cu 3 cilindri și 102 cai putere, 1,5 litri cu 3 cilindri și 136 de cai putere și, rezervat versiunii S, motorul cu patru cilindri și 192 de cai putere.

Toate motoarele sunt cuplate standard la o transmisie manuală cu șase trepte, în timp ce transmisia Steptronic cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte poate fi comandată contra cost. Versiunea de top poate primi și transmisia Steptronic Sport, care vine și cu padele pentru schimbarea treptelor de viteză.

Primii clienți își vor primi noul Mini Sidewalk Cabrio începând cu luna martie.Comentarii
Inchide