Noul Nissan Juke poate fi comandat în România. Cât costă rivalul lui Renault Captur?

Autor: Elena Luchian 04 feb. 2020 Știri auto

Noul Nissan Juke poate fi comandat de acum și în România. Rivalul lui Renault Captur și Peugeot 2008 are un preț de pornire de 17.200 de euro. Captur pornește de la 15.900, în timp ce discuțiile încep de la 17.850 de euro pentru noul 2008.

Galerie foto

Noul Nissan Juke intră și el în topul celor mai ieftine SUV-uri mici din România. Deocamdată, în România, noul Nissan Juke este disponibil un singur motor. Este vorba despre unitatea de 1.0 litru DIG-T pe benzină, cu trei cilindri, care dezvoltă cu 117 cai putere și 180 Nm. Clienții pot alege una dintre cele cinci linii de echipare: Visia, Acenta, N-Connecta, N-Design și Tekna.

Cu transmisie manuală cu șase trepte și echipare Visia, crossover-ul nipon pornește de la 17.200 de euro. În versiune entry-level, noul Nissan Juke are faruri full LED, scaune față sport monoforme, sistem inteligent de frânare de urgență, funcție de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și funcție de intervenție la părăsirea benzii de circulație.

Echiparea Acenta este cu 2.700 de euro mai scumpă, Juke N-Connecta costă 21.380 de euro, Tekna pornește de la 22.790 de euro, iar noua echipare de top, N-Design, începe de la 24.059 de euro.

Cât costă noul Nissan Juke

Motorul 1.0 DIG-T poate fi cuplat și la o transmisie automată DCT cu șapte trepte, începând cu cea de-a doua linie de echipare, Acenta. Această versiune pleacă de la 21.500 de euro.

Versiunea de top, disponibilă la această oră pentru comandă, cu transmisie automată și echipare N-Design, are un preț de pornire de 26.660 de euro. Vârful de gamă poate fi comandat și cu o caroserie în două culori, este echipat cu sistem audio BOSE, cu jante din aliaj de 19 inci și cu o cameră cu vedere la 360 de grade.

Nissan Juke împarte aceeași platformă cu noul Renault Captur, CMF-B, așa că ne putem aștepta ca motoarele disponibile în gama crossover-ului francez să ajungă și sub capota modelului nipon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide