Noul Nissan Juke vine în vara lui 2019 pe o nouă platformă şi cu un nou motor hibrid

Autor: Marius Vișan 10 dec. 2018 Știri auto
Noul Nissan Juke vine în vara lui 2019 pe o nouă platformă şi cu un nou motor hibrid

Generaţia următoare Nissan Juke va fi lansată în vara anului 2019, cu noi motoare ecologice, o versiune hibridă, mai multe tehnologii şi o platformă nouă. 

Rivali cum ar fi Peugeot 2008 Renault Captur, sau chiar Audi Q2 au forţat brand-ul japonez să revizuiască formula lui Juke. Noua generaţie Nissan Juke urma să apară în septembrie 2018, dar data lansării a fost împinsă în vara anului 2019. 

Cel mai important lucru este ca noul Juke va fi mutat pe o nouă platformă care va înlocui vechea B0 a Aliantei Renault-Nissan, în favoarea noii CMF-B. 

Stilul va păstra trăsăturile cunoscute ale lui Juke, cum ar fi forma farurilor şi conturul alungit al caroseriei. În plus, va avea un ampatament uşor mai lung. 

Interiorul este pregătit pentru o revizuire majoră cu elemente preluate de la viitoare generaţie Nissan Micra. Nissan se străduieşte să îmbunătăţească calitatea, introducând o gamă largă de plastice moi, şi materiale de calitate superioară, precum şi un display central îmbunătăţit în întreaga gamă, completat cu conectivitate smartphone, Apple CarPlay şi Android Auto. Cabina lui Juke va beneficia, de asemenea, de o gamă mai largă de opţiuni de personalizare, inclusiv culori şi finisaje diferite.

Trecerea la noua platformă CMF-B va deschide Juke la o nouă gamă de motoare. Opţiunile incld un motor pe benzină de 1 litru cu trei cilindri, un motor diesel de 1,5 litri şi o altă unitate pe benzină turbo de 1,6 litri, care ar putea ajunge la 190 CP.

Există zvonuri care spun că următorul Juke ar putea obţine şi o variantă hibridă. Un oficial Nissan a declarat pentru autoexpress.co.uk: „Este foarte dificil să ne îndeplinim cerinţele de respectare a nivelului de emisii fără un hibrid. Este aproape obligatoriu.”

Versiunile europene ale următorului Juke vor continua să fie produse la fabrica din Sunderland.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide