Noul Nissan Qashqai, lansat la dealerul Auto Cobălcescu

Autor: Iulian Dnistran 30 mart. 2014 Știri auto

În prezenţa unei audienţe numeroase, Noul Qashqai a dezvăluit admiratorilor săi avantajele şi eficienţa noilor tehnologii dezvoltate şi implementate de Nissan, completate de stilul original, design, siguranţa şi plăcerea de a conduce.

Până pe data de 30 martie, Auto Cobălcescu îşi aşteaptă clienţii in showroom pe perioada Operaţiunii Porţi Deschise pentru o prezentare detaliată şi pentru un drive test la volanul Noului Qashqai.

În plus, participanţii în aplicaţia dedicată acestei camapanii – „Domină oraşul cu Noul Nissan Qashqai” pot câştiga un week-end pentru 2 persoane la Londra sau unul din cele weekenduri la volanul noului crossover Nissan. Drept premii de consolare, Nissan va oferi prin tragere la sorţi 20 de premii personalizate.

Noul model de la Nissan este bazat pe noua platformă CMF (Common Module Family) produsă de Alianţa Renault-Nissan şi este conceput pentru a face tehnologia premium mai accesibilă ca niciodată. Tehnologia Safety Shield include acum şi Autonomous Emergency Braking (Anticipare Frânare de Urgenţă), Driver Attention Support (Alertă Atenţie Şofer) şi Traffic Sign Recognition (Recunoaştere indicatoare rutiere), alături de alte câteva sisteme de asistenţă; de exemplu, Intelligent Park Assist (Asistenţă Inteligentă la Parcare) elimină stresul manevrelor în mediul urban cu ajutorul manevrelor de parcare automată.

Noul NissanConnect a evoluat la nivelul conectivităţii oferite de un smartphone, cu display tactil de 7” şi va oferi acces la o gamă variată de aplicaţii practice si de divertisment. Noul NissanConnect valorifică funcţiile Google® search şi Send To Car, care permit şoferilor să planifice o călătorie de acasă. Sistemul include streaming audio prin Bluetooth şi integrare pentru telefoane mobile, precum şi porturi Aux-in şi USB.

Noul Nissan Qashqai este disponibil în cele trei versiuni de echipare deja consacrate pe toată gama de modele a constructorului – Visia, Acenta şi Tekna – şi cinci versiuni de motorizări. Preţul de pornire este fixat la 18.690 € TVA inclus pentru opţiunea Visia 1.2 115CP Stop/Start 2wd, transmisie manuală şi motorizare pe benzină.

Nivelul standard de echipare oferă faruri cu halogen, lumini de zi cu LED şi proiectoare de ceaţă. Tot în standard Noul Nissan Qashqai include aer condiţionat cu reglare manuală, frână de mână electronică, radio CD MP3 cu 4 boxe şi port USB cu mufă auxiliară, închidere centralizată cu telecomandă, cruise control, limitator de viteză şi Bluetooth®, acestea din urmă având comenzile amplasate pe volan. La nivelul echipamentelor de siguranţă, Visia propune sistemul Chassis Control (cu sistem activ de control al traiectoriei şi control activ al rulării) airbag-uri şofer şi pasager, airbag-uri laterale şi tip cortină, ABS-EBD şi asistenţă la frânare, ESP şi asistenţă la pornirea din rampă.

De asemenea, toate versiunile beneficiază de tehnologia LED, versiunile superioare fiind chiar echipate oferind blocuri optice integrale LED atât pentru faza scurtă, cât şi pentru cea lungă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide