Noul Nissan Qashqai primeşte un nou motor pe benzină şi transmisie automată cu dublu ambreiaj – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Nissan a actualizat gama celui mai bine vândut SUV al său – Qashqai, cu un motor turbo pe benzină, o nouă transmisie automată cu dublu ambreiaj şi mai multe tehnologii. 

Noul motor pe benzină de 1,3 litri turbo, dezvoltat în colaborare cu Daimler, mai poate fi găsit şi noul Mercedes Clasa A, acesta înlocuind opţiunile pe benzină de 1,2 şi 1,6 litri. Sub capota noului Nissan Qashqai noul motor pe benzină va fi oferit cu două versiuni de putere: 138 CP şi 158 CP.

Ambele versiuni vor fi asociate cu o transmisie manuală cu şase trepte şi cu tracţiune faţă, în standard. Transmisia automată cu şapte trepte cu dublă ambreiaj va fi oferită ca opţiune în versiunea mai puternică de 158 CP.

Nissan Qashqai beneficiază de un sistem de infotainment actualizat compatibil cu Android Auto şi Apple CarPlay. Acesta vine cu un ecran touchscreen de şapte inci.

Nissan a lansat, de asemenea, o nouă aplicaţie pentru telefoane inteligente, numită „Door to Door Navigation”. Potrivit companiei, noua aplicaţie permite planificarea unui traseu pe telefon şi trimiterea acestuia către computerul maşinii.

Nissan Qashqai va fi lansat în Europa spre sfârşitul anului 2018. 

 Comentarii
Inchide