Noul Range Rover primește un set de jante de 9.000 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 28 dec. 2022 Știri auto

Project Kahn a prezentat o serie de modificări vizuale pentru noul Range Rover. SUV-ul britanic primește jante de 24 de inch.

Project Kahn este cunoscut pentru modificările pe care le aduce modelelor Land Rover. Acum i-a venit rândul și noii generații de Range Rover să primească tratamentul de modificări de la Project Kahn, scrie Carscoops.

Modificările estetice aduse pe Range Rover Project Kahn Signature Edition sunt destul de subtile, dar jantele masive din aliaj ies cel mai tare în evidență.

În partea din față, extensia barei de protecție din trei piese arată similar cu ceea ce Kahn a montat pe generațiile anterioare. Splitter-ul creează o bară frontală mai pronunțată pentru SUV-ul de lux, fără a fi prea agresiv.

Exemplarele prezentate au un exterior în două tonuri. Partea de jos este vopsită cu vopsea lucioasă, în timp ce partea superioară este finisată cu negru mat. De asemenea, tunerul poate elimina inscripțiile Range Rover sau le poate înlocui cu inscripții Kahn pe capotă și hayon.

Noul Range Rover a fost modificat și a primit jante de 9.000 de euro

Cea mai scumpă modificare pe care pachetul estetic oferit de Project Kahn o include constă în jantele de 24 de inch. Acestea costă 9.278 de euro. Jantele pe 23 de inch sunt simțitor mai ieftine. În funcție de finisajul ales, prețul acestora variază între 3.945 de euro și 4.175 de euro. Splitter-ul frontal costă 2.780 de euro, dacă vrei varianta vopsită. Dacă optezi pentru varianta din fibră de carbon, prețul va crește la 3.475 de euro.

Afzal Kahn, designerul și fondatorul casei de tuning Project Kahn, a spus că tunerul are „mai planuri interesante pregătite pentru noile modele în 2023”.

Noul Range Rover este un upgrade substanțial față de vechea generație. Mașina introduce o nouă linie de design, care este mai simplă și mai aerisită, dar păstrează conturul clasic al mașinii de teren britanice.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide