Noul Renault Espace – Informații și fotografii oficiale

Autor: Elena Luchian 26 nov. 2019 Știri auto

Noul Renault Espace este aici. Cea de-a cincea generație a modelului vine cu un design îndrăzneț, tehnologii de ultimă oră și motoare mai eficiente.

Modelul vândut, până la această oră, în 1,3 milioane de exemplare, de la venirea sa pe lume, în 1984, și transformat în crossover în 2014, se alătură modelelor de top din gama Renault, SUV-ul Koleos și limuzina și break-ul Talisman.

GALERIE FOTO

Noul Renault Espace (1)

Espace primește acum și o versiune Initiale Paris, faruri adaptive LED Matrix Vision și bare redesenate. Echiparea Initiale Paris vine la pachet cu nuanța exterioară exclusivă Amethyst Black. Modelul poate fi comandat și în noua culoare Vintage Red.

Apar la bord materiale sofisticate, cum ar fi pielea Nappa în Black Titanium sau Light Sand-Grey, o ergonomie superioară și funcții de confort moderne. Viitorul posesor de Espace poate bifa căsuța pentru scaune încălzite, ventilate și cu funcție de masaj. Consola centrală a fost reconfigurată, primind o nouă zonă de depozitare, care include suporturi de pahare, două porturi USB și un suport pentru încărcare prin inducție.

Tot în consola centrală se regăsește și comutatorul rotativ pentru controlul sistemului multimedia EASY LINK, redat pe un ecran tactil de 9,3 inci, cel pentru setările MULTI-SENSE și noul buton Auto-Hold. Șoferul primește informațiile relevante pe instrumentarul de bord digital de 10,2 inci, dar și pe un head-up display nou.

Crossover-ul francez poate fi configurat cu cinci sau șapte locuri, cele două rânduri de scaune din spate oferind posibilitatea retractării în podea, prin intremediul funcției One-Touch, creând astfel o suprafață plană pentru depozitarea bagajelor. Volumul spațiului de depozitare ajunge astfel la 2.101 litri.

Noul Renault Espace (6)

Mașina este echipată cu sistem audio Bose cu 12 incinte. Modelul face un pas în față și la capitolul ‘siguranță’, datorită prezenței funcțiilor de rulare autonomă nivelul 2.

Noul Renault Espace vine cu un motor turbo pe benzină TCE 225 EDC de 1,8 litri cu patru cilindri, cuplat la o transmisie automată EC cu șapte trepte și dublu ambreiaj, și două motoare diesel: Blue dCi 160 cu 160 CP și 360 Nm, și 200 dCi, cu 200 CP și 400 Nm. Ambele unități diesel sunt echipate cu SCR, sistemul de reducere catalitică selectivă.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault



Comentarii
Inchide