Noul Renault Kadjar este disponibil în România. Preţul de pornire este 18.600 de euro (TVA inclus) – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 16 ian. 2019 Știri auto

Noul Renault Kadjar este acum disponibil şi în România. Lansat în 2015, acesta a devenit un model de bază în gama Renault, un produs global pentru care au optat deja peste 450.000 de utilizatori din peste 50 de ţări. 

Pentru a arăta mai sportiv, designerii au regândit partea frontala şi spatele modelului. Atât grila faţă, cât şi bara spate au noi inserţii şi detalii cromate. Noile blocurilor optice LED şi luminile de zi în forma literei „C” îi subliniază identitatea. De asemenea, în partea din spate, indicatoarele luminoase, precum şi luminile de marşarier şi cele de ceaţă sunt încorporate în bara de protecţie.

Interiorul a fost revizuit, cu noi detalii cromate ce subliniază conturul aeratoarelor, mânerele uşilor şi consolei. Partea centrală a tabloului de bord găzduieşte un nou ecran multimedia, care oferă o luminozitate şi o sensibilitate la atingere îmbunătăţite.

Scaunele redesenate sunt dotate cu opţiune de reglare pe lungime, care permite extinderea şezutului cu până la 6 cm. De asemenea, pentru un confort ridicat, Noul Kadjar propune scaune profilate din spumă ce asigură un suport lateral mai bun. 

Noul SUV adoptă un motor 1.3 TCe cu 2 versiuni de putere: TCe140 GPF (240Nm la 1600 rpm) şi TCe 159 GPF (260 Nm la 1750 rpm), ambele disponibile cu o cutie manuală sau cu o cutie automată cu dublu ambreiaj EDC şi o transmisie de tipul 4×2. 

In gama diesel, Noul Kadjar propune 2 motoare modernizate şi echipate cu un sistem selectiv de reducere catalitică (SCR), considerat cel mai eficient sistem de post-tratare a oxizilor de azot (NOx). Această tehnologie reduce emisiile poluante ale motoarelor, fără niciun impact asupra performanţei.

Motorul 1.5 Blue dCi 116, disponibil cu o cutie de viteze manuală, este echipat cu „overboost”, asigurând o creştere temporară a puterii şi un cuplu suplimentar. Acesta oferă un plus de 4 kW (+5 CP) de putere şi un cuplu de 25 Nm. 1.7 Blue dCi 150, motorizarea de top, este cuplată la o cutie de viteze manuală şi o transmisie 4×4, având o putere mai mare cu 20 CP faţă de modelul precedent. Aceasta va fi disponibilă în gama din România în al doilea trimestru al anului.

Comenzile pentru noul model au fost deschise pe 16 ianuarie, iar preţul de pornire este 18.600 de euro, TVA inclus.


  

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide