Noul Renault Twingo GT – Micul francez de oraş primeşte mai multă putere şi un design sportiv | GALERIE FOTO

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

 


Renault tocmai a dezvăluit un nou model: Twingo GT. Acesta vine cu un supliment de 19 CP, suspensie optimizată şi o înfăţişare extrem de sportivă.

Se zvoneşte de ceva timp, dar abia acum Renault a decis să ne arate câteva imagini cu noul Twingo GT. Maşina de oraş vine un plus de 19 CP, un şasiu modernizat şi un exterior sportiv, urmând ca la Goodwood Festival of Speed de anul acesta să-l vedem în carne şi oase, ca să spunem aşa.

După cum spuneam, puterea motorului turbo pe benzină TCe de 0,9 litri a crescut de la 89 la 108 de CP, în timp ce cuplul este, de asemenea, amplificat de la 135 Nm la 170 Nm, scrie Autoexpress.co.uk.

Este acelaşi sistem de propulsie găsit pe modele Smart Forfour Brabus, acesta ajunge de la 0-100 de km/oră în 10.5 secunde şi atinge o viteză maximă de 180 de km/oră. Spre deosebire de Smart, Twingo GT vine dotat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Exteriorul a beneficiat de un design sportiv, GT fiind dotat cu jante din aliaj de 17 inch, prize de aer îndrăzneţe, ţeavă de eşapament dublă şi patru noi culori exterioare, inclusiv nuanţa Lunar Orange a modelului din imagine.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide