Noul Seat Ibiza facelift. Schimbare de look pentru rivalul lui Volkswagen Polo

Autor: Elena Luchian 15 apr. 2021 Știri auto

Noul Seat Ibiza facelift propune o schimbare de look. Ce este nou la rivalul lui Volkswagen Polo, cu care împarte platforma?

GALERIE FOTO

Seat Ibiza facelift primește farurile LED în echiparea standard, iar în partea posterioară, numele modelului apare cu scris de mână.

Apar și două nuanțe exterioare noi. Este vorba despre Sapphire Blue și Asphalt Blue. Trei tipuri noi de jante sunt disponibile în gamă. Două dintre ele, de 17 inci, sunt rezervate versiunilor FR, Xcellence și Xcellence Lux. Jantele de 18 inci pot fi comandate doar pentru versiunea FR Sport. Versiunile de bază primesc jante de 15 și de 16 inci.

Constructorul spaniol a pregătit o revoluție și în cabina modelului. Apar acolo ventilații noi și un ecran mai mare, independent, de 10,25 inci, care redă sistemul multimedia. Acesta este pentru modelul cu echipări superioare.

Ibiza facelift propune un nivel superior de conectivitate prin intermediul funcției Seat Connect, care permite acces  Apple CarPlay și Android Auto. Viitorul posesor de Ibiza poate da comenzi vocale. Sistemul se activează la rostirea salutului “Hola Hola”.

Modelul vine echipat cu noi sisteme de asistență, cum ar fi Travel Assist, High Beam Assist și Side Assist.

Șase motorizări sunt disponibile în gamă, cu puteri cuprinse între 80 și 150 de cai putere. Spaniolii oferă și o versiune CNG (gaz natural comprimat). Clienții pot alege o transmisie manuală sau una automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Noul Seat Ibiza mizează pe succesul modelului legendar

Seat Ibiza a venit pe lume în 1984. Primele cinci generații au înregistrat aproape 6 milioane de comenzi. Este cel mai popular model construit de producătorul spaniol.

Versiunea facelift a celei de-a cincea generații mizează pe succcesul înregistrat de model de-a lungul timpului.

Noul Ibiza va ieși de pe linia de asamblare a uzinei Seat din Barcelona. Modelul va intra în producție în cel de-al treilea trimestru al anului.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide