Noul Volkswagen Tiguan facelift primește versiuni interesante

Autor: Elena Luchian 01 iul. 2020 Știri auto

Noul Volkswagen Tiguan facelift primește versiuni noi, propulsie plug-in hybrid și tehnologie de ultimă oră. Mașina va ajunge în showroom-uri până la sfârșitul acestui an.

GALERIE FOTO

Noul Volkswagen Tiguan facelift are o grilă redesenată, flancată de faruri noi, care imită semnătura luminoasă a popularului Golf, dezvăluit în toamna anului trecut, un amănunt confirmat și de imaginea teaser publicată de nemți în luna aprilie. O bară cu design mai sportiv și prize de aer mai mari completează partea frontală.

Crossover-ul vine acum și cu stopuri noi, o bară spate nouă și jante cu design nou. Și Tiguan urmează tendințele din cadrul Grupului Volkswagen, puse în aplicare deja de noile generații Skoda, dar și de Golf și Arteon, acesta din urmă dezvăluit săptămâna trecută. Denumirea modelului apare în centrul ușii portbagajului, sub logo-ul brand-ului. Și sigla care confirmă prezența unui sistem de tracțiune integrală, 4Motion, are acum un aspect restilizat.

Noul Volkswagen Tiguan facelift (13)

Nemții și-au echipat mașina cu un volan multifuncțional nou cu funcții tactile. Tiguan a primit și un nou sistem multimedia MIB 3, care poate primi și comenzi vocale. Viitorii posesori de crossover german pot alege un instrumentar de bord de 8 sau 10,25 de inci.

Opțional, se poate bifa și căsuța pentru lumină ambientală cu 15 culori, dar și un sistem audio premium, Fender, de 480 de watti.

Noul Volkswagen Tiguan facelift (20)

Noul Volkswagen Tiguan facelift face un pas în față și la capitolul siguranță. Modelul vine cu sistemul Travel Assist, care poate controla direcția, accelerația și frânarea la viteze de până la 210 km/h. Un cruise control adaptiv de ultimă generație, care reacționează în funcție de limitele de viteză din zonă, de intersecții și sensuri giratorii, se regăsește, de asemenea, la bord.

Când va putea fi comandat noul Volkswagen Tiguan facelift?

Așa cum arată și fotografiile, Tiguan facelift va fi disponibil și în versiune de top, R. aceasta va fi pusă în mișcare de un motor turbo de 2.0 litri pe benizină, care dezvoltă 320 de cai putere și care este cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Acesta va avea o suspensie cu setări noi, o gardă la sol mai mică, tracțiune integrală 4Motion și elemente de design care îi subliniază natura sportivă.

Clienții vor putea alege în premieră și o versiune plug-in hybrid, denumită Tiguan eHybrid, cu 245 de cai putere. Această versiune va putea rula cu emisii zero pe o distanță de până la 50 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide