Noul Volvo XC60 facelift – Mai inteligent ca niciodată

Autor: Elena Luchian 10 mart. 2021 Știri auto

Noul Volvo XC60 facelift este – spun nordicii – mai inteligent ca niciodată. Are sistem multimedia bazat pe Android, aplicații Google și permite multiple conexiuni.

GALERIE FOTO

Volvo îi trece în cont noii generații a sistemului multimedia posibilități de personalizare și conexiuni fără precedent. Acesta este însoțit de un nou pachet de servicii digitale, care include și aplicații și servicii Google.

Volvo este primul producător auto care a bătut palma cu Google pentru a integra noul sistem multimedia cu aplicații și servicii Google. Prima mașină care l-a primit este însă, Volvo XC40 Recharge.

În ceea ce privește siguranța, noul Volvo XC60 facelift vine echipat cu un pachet modern și modular de sisteme de asistență, care integrează radare, camere și senzori ultrasonici. Acestea ajută funcții cum ar fi frânarea automată, evitarea coliziunii sau Pilot Assist.

Și divizia de design de la Volvo s-a implicat în proiectul XC60 facelift. SUV-ul a primit o grilă nouă, bare redesenate, o nouă vopsea exterioară și jante noi.

Clienții pot comanda o mașină fără piele, dar cu o tapițerie luxoasă și alte materiale sustenabile.

Noul Volvo XC60 facelift va intra în producție la finalul lunii mai.

Noul Volvo XC60 facelift, pe urmele unui bestseller

Volvo XC60 a fost cel mai bine vândut SUV al producătorului scandinav. Peste 1,68 de milioane de unități au fost livrate la nivel global începând cu anul în care a venit pe lume, 2009, și până la sfârșitul lui 2020. Numai anul trecut, în contextul pandemiei de coronavirus, XC60 a fost ales de aproape 200.000 de clienți. Cifrele reprezintă 29% din totalul vânzărilor companiei.

XC60 și-a adjudecat și poziția de lider în clasa medie premium în Europa și a încheiat anul pe locul 5 în lume.

Modelul are la activ și un titlu de Mașina Anului în lume, obținut în 2018, pe lângă premii câștigate datorită designului său și datorită siguranței pe care o oferă ocupanților.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide