Novak Djokovic joacă la dublu cu Peugeot e-208

Autor: Elena Luchian 23 ian. 2020 Știri auto

Tenismenul Novak Djokovic joacă la dublu cu noul Peugeot e-208, primul Peugeot electric de serie din istoria brand-ului francez.

Galerie foto

Novak Djokovic apare într-un spot publicitar alături de noul Peugeot e-208. Filmul cu o durată de 20 de secunde îl înfățișează pe sârb pe vremea când era copil. “Ceea ce îmi place la tenis sunt forehand-ul, backhand-ul și voleul. Într-o zi voi fi numărul 1!”, spune copilul Novak.

Reclama a fost difuzată în premieră în ziua în care a început ediția cu numărul 108 a Australian Open, 20 ianuarie. Campania face parte din proiectul #UnboringTheFuture.

La Australian Open, numărul 2 în clasamentul ATP va purta logo-ul “Electric” pe tricou, pentru a atrage atenția asupra rulării cu emisii zero și pentru a promova strategia de electrificare a companiei Peugeot.

Peugeot e-208 este primul model de serie cu propulsie electrică dezvoltat de constructorul din Hexagon. Mașina este pusă în mișcare de un motor electric, care produs 136 de cai putere și un cuplu de 260 Nm. O baterie litiu-ion, cu o capacitate de 50 kWh, îi asigură o autonomie de până la 340 de kilometri în ciclul WLTP. Bateria are nevoie de 30% pentru a se încărca de la 0 la 80%.

Pentru cine alege propulsia convențională, Peugeot 208 vine cu trei motoare pe benzină și un diesel. Versiunile PureTech 75, PureTech 100 și PureTech 130 cu motor de 1,2 litri cu trei cilindri sunt pentru cei care vor un motor pe benzină. Pentru cei care aleg diesel, Peugeot a rezervat versiunea BlueHDI 100 cu motor de 1,5 litri cu patru cilindri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot



Comentarii
Inchide