Nu ai apucat să-ţi iei Porsche la 20 de lire? Nicio problemă! Ia un Jaguar alb F Type la aceeaşi bani – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

Britanicul Ed Bezzant loveşte din nou! El a atras atenţia Internetului încă din luna august a anului trecut, cu un anunţ uimitor: un Porsche Cayman de cânzare pentru doar 20 d de lire. Bezzant a reuşit să vândă 2.296 de bilete şi să strângă o sumă suficient de mare pentru a-i putea oferi logodnicei sale „nunta perfectă”.

Acum, după succesul primei tombole, tânărul a hotărât să aplice din nou metoda de a strânge bani, scoţând la vânzare, tot la preţul simbolic de 20 de lire, un Jaguar F Type, care valorează peste 50.000 de lire.

FOTO

 

Go get tickets in my bio – £20 to win the jag I can sell it if I get another 1500 which would be under the max Available so better odds LINK IN BIO

A post shared by Eddy B (@edbezzant) on

 

Anunţul din august 2017

Un antreprenor din domeniul imobiliar, a anunţat că îşi vinde bolidul de lux, un Porsche, cu doar 20 de lire sterline.Dar pentru a încheia „afacerea” clenţii trebuie să îndeplinească o sigură condiţie. 

Ed Bezzant este un om de afaceri prosper din Chelsea. El a anunţat pe Instagram că organizează o tombolă cu 2.500 de bilete la preţul de 20 de lire sterline. Câştigătorul va primi maşina sa: un Porsche Cayman, al cărui preţ este de aproximativ 42.000 de lire. 

Dacă va reuşi să vândă toate biletele, bărbatul se va alege însă cu 50.000 de lire sterline, cu 8.000 mai mult decât preţul unui Cayman 718 nou-nouţ, ultima ediţie.

„Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteţi cumpăra câte bilete doriţi, iar confirmările şi modalităţile de plată le veţi primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a postat tânărul pe Instagram.

Conform unei publicaţii britanice, el a organizat concursul pentru că vrea să îşi cumpere o nouă maşină, dar şi pentru că va face nunta anul viitor şi are nevoie de bani.

 Comentarii
Inchide