Nu-i ajunge șoseaua. Cum circulă un șofer prin județul Cluj?

Autor: ProMotor 11 apr. 2020 Știri auto

Un șofer din județul Cluj profită de șoselele libere în perioada în care în România este stare de urgență. Acesta a fost filmat rulând cu o remorcă plină de fân. Atât de plină încât ocupa toată șoseaua.

GALERIE FOTO

„Mai bine-l sari decât să-l ocolești” sau “Au făcut șoseaua prea mică pentru el!”, au spus cei care au văzut imaginile pe o rețea de socializare!

Acest șofer cu remorca plină de fân ocupă ambele sensuri de circulație. Bărbatul a fost surprins rulând astfel de către un alt conducător auto, în comuna Mintiu Gherlii din județul Cluj. Deși vehiculul cu remorcă rula încet, șoferul din spate nu are nicio șansă să-l depășească: pur și simplu, nu are loc.

Bancul zilei – Șoferul moldovean și Dacia lui

Cel care transportă încărcătura de proporții colosale este filmat în timp ce face eforturi pentru a menține vehiculul pe drum. Uneori face manevre bruște pentru a ocoli denivelările din asfalt și riscă să dezechilibreze remorca.

Încărcătura îi atârnă din remorcă și mătură asfaltul, dar și mașinile oprite pe marginea drumului. Norocul lui, cel puțin pe parcursul celor 40 de secunde din filmare, niciun alt autovehicul nu și-a făcut apariția din sens opus.

 

Sursă: Info Trafic România

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide