Nu mai e niciun secret. Ăsta e noul Volkswagen pe care l-am aşteptat tot anul [GALERIE FOTO-VIDEO]

Autor: Marius Vișan 27 oct. 2016 Știri auto

Update:

Avem şi primele imagini oficiale cu Atlas, făcute chiar la lansarea de la Los Angeles. (Foto credit: Motor1.com)

GALERIE FOTO


Au apărut primele informaţii despre motoarele probabile pentru viitorul SUV Volkswagen Atlas, ce urmează să fie lansat chiar azi la Salonul auto de la Los Angeles. Americanii pot să stea liniştiţi, pentru că nici unul dintre propulsoare nu este diesel.

Cei de la Truckyeah.jalopnik.com au primit un e-mail cu opţiunile de motorizare pentru vitorul VW Atlas.

Se pare că există doar un motor de 3,6 litri şi un turbo de 2.0 litri.

Cel de 3.6 litri este probabil motorul VR6 găsit pe modelele curente Passat şi Touareg, iar motorul turbo de 2,0 litri este, probabil, o varianta a lui EA888 găsit pe toata gama Volkswagen şi Audi de la VW GTI şi Tiguan la Audi A4 şi Q5.

Nu există nicio menţiune despre o opţiune de motorină, ceea ce este puţin cam neobişnuit, deoarece atunci când acest SUV a fost lansat ca şi concept, în 2013 (numit atunci CrossBlue), VW a făcut mare vâlvă în jurul trenului de rulare diesel hibrid, care impreună produceau 305 de cai putere.

Pentru a pregăti şi mai vine momentul cei de la VW au lansat şi un teaser. Atenţie: include cadre cu modelul Microbus, aşa că pregăteşte-te:

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide