Numai angajat la Dacia să fii. Salariile cresc de două ori în 2017 [VIDEO]

Autor: Visan Marian 03 mart. 2017 Știri auto
Numai angajat la Dacia să fii. Salariile cresc de două ori în 2017 [VIDEO]

Angajaţii Dacia vor primi în acest an două creşteri salariale cu o valoare cumulată de 200 lei brut (167 lei net), alături de tichete de masă cu valoare mai mare dar şi o primă de rezultat în mai, în urma negocierilor între Admi­nistraţia Automobile Dacia şi Sindi­catul Autoturisme Dacia încheiate ieri, scrie Ziarul Financiar.

În total, angajaţii vor beneficia de o creştere a salariului de bază brut pentru operatori cu 120 lei, începând cu 1 ianuarie, completată de o creştere de 80 lei, de la 1 martie, adică un total brut de 200 de lei. De asemenea, toţi an­gajaţii vor primi o primă pentru re­zultatul anului 2016 în valoare de 1.450 lei brut (1.065 lei net), acordată în luna mai.  De asemenea, valoarea ti­che­tului de masă va creşte la 12 lei, din luna aprilie, şi la 15 lei (valoarea maxi­mă), începând din luna octombrie.

„În ciuda faptului că inflaţia a fost negativă şi că TVA-ul a scăzut, salariile operatorilor au crescut în 2015 şi în 2016. Salariul mediu realizat de un operator la Dacia în 2016 a fost de aproximativ 5.000 lei brut (3.500 lei net – n.red.), comparabil cu nivelul sala­riilor medii din ţări precum Cehia, Un­garia, Turcia sau Slovacia. Obiectivul Grupului Renault în România este acela de a păstra competitivitatea în toate activităţile“, au spus oficialii de la Dacia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide