Numărul de înmatriculare care a indignat întreg internetul

Autor: George Cristea 29 oct. 2020 Știri auto

Pentru autorități, un număr de înmatriculare reprezintă doar o metodă simplă pentru a identifica o mașină și pe șoferul acesteia. Pentru proprietarul mașinii, adesea, numărul de înmatriculare reprezintă și o formă de exprimare a propriei personalități. Un australian a mers, se pare, prea departe în acest demers, iar numărul de înmatriculare ales de el a indignat întreg internetul.

Intră în Galeria FOTO

Cei mai mulți aleg pentru numărul de înmatriculare o combinație banală, sau care să reflecte numele sau o dată aniversară. Apoi sunt și cei care încearcă să-și exprime inteligența prin intermediul combinației de pe număr. Probabil în această categorie se încadrează și acest cetățean inocent din Perth, Australia.

În legislația oricărei țări există combinații de litere și cifre interzise pentru a se evita situațiile stânjenitoare sau chiar ofensatoare. Desigur, polițiștii nu se pot gândi la toate interpretările și combinațiile unui număr de înmatriculare, până la urmă sunt doar polițiști. Fotografia cu numărul de înmatriculare al australianului a ajuns virală și a stârnit valuri de indignare, în ciuda aparenței inofensive – X32 22A nu ar trebui să pună probleme, la urma urmei.

Numărul de înmatriculare care a indignat internetul. Motivul este hilar

Cel puțin nu până nu o vezi oglindită în retrovizoare. Este și motivul pentru care fotografia a făcut deliciul australienilor de pe canalul de Reddit /r/australia. „Scăpată pe ușa din spate a Departamentului de Transporturi” este textul care însoțește fotografia.

Nu a durat mult până cânt topicul a fost inundat cu remarci amuzante – „nu ți-ar plăcea să fii lovit din spate de frumusețea asta” fiind una dintre ele. Un alt utilizator a fost de părere că banii plătiți pentru un număr preferențial sunt de regulă bani aruncați, dar numărul în cauză „face toți banii”.

Nici românii noștri nu sunt lipsiți de inspirație când vine vorba de numărul de înmatriculare. În cazul unui preot, am putea spune că a întins serios de litera legii pentru a-și crea plăcuțe de înmatriculare personalizate. Dacă ești curios, acestea sunt combinațiile interzise în România, iar dacă vrei să admiri o colecție cu cele mai ciudate combinații, ești invitatul nostru.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide