O bancă din România vinde un Hyundai Tucson. Cât costă un SUV cu martorul „check engine” aprins

Autor: Marius Vișan 11 aug. 2023 Știri auto

O bancă din România, care are și un departament ce se ocupă cu revânzarea mașinilor recuperate de la clienți, are o ofertă care ar putea stârni interesul celor care îndrăgesc brandul Hyundai.

SUV-ul asiatic are un preț de 20,079 de EURO (TVA inclus). Mașina este un exemplar Hyundai Tucson produs în anul 2018 care numără în prezent 79.649 de kilometri rulați. Dispune de un motor de o capacitate de 1975 cm3, diesel, care produce 185 de CP și 400 NM cuplu motor. Cutia de viteze este manuală iar tracțiunea este integrală.

Vine cu o serie de dotări precum climatizare pe două zone, scaune față încălzite și ventilate, volan încălzit, tapițerie piele, senzori de ploaie și lumină, funcția Lane Assist, hayon acționat electric, diferențial blocabil, cameră pentru mers înapoi, senzori parcare față/spate, funcția Blind Spot Assist, Keyless – acces si pornire, precum și trapă panoramică.

Există totuși o problemă: martorul „check engine” este aprins

De asemenea, pe lângă martorul aprins în bord, în anunțul de vânzare se mai specifică un alt detaliu: interval de revizie a fost depășit. Alte defecte menționate: are o jantă zgâriată, nuca schimbătorului de viteze este uzată, capitonajul podelei din portbagaj este pătat, capota este și ea zgâriată și ciupită de pietre, ușa stânga față prezintă vopsea sărită, hayonul este zgâriat, bara spate zgâriată, aripa dreapta spate este și ea zgâriată, iar ușa stânga spate este blocată.

Intră în GALERIA FOTO

SUV Hyundai Tucson (2018) by BCR: preț 20,079 de EURO (TVA inclus)

Martorul „check engine” aprins poate fi un semnal de alarmă că exista o problemă mai mică sau mai mare. Poate fi orice fel de problemă la sistemul electric, la sistemul de frânare, la senzorii motorului sau ai evacuării, la admisie, la cutia de viteze sau la anexele motorului.

Când există o asemenea problemă, calculatorul mașinii înregistrează în memorie un cod de avarie care poate fi ulterior citit pe diagnoza pentru a vedea care este cauza exacta. Totodată, martorul „check engine” declanșează aprinderea unui alt martor luminos in bord.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: revanzare.bcr-leasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide