O bancă din România vinde un Maserati Quattroporte la mâna a doua. Mașina are 530 de CP și se vinde cu 53.000 de euro

Autor: ProMotor acum 7 luni Știri

Mașinile recuperate de bănci ar putea fi o solutie avantajoasasă pentru cei care vor să își cumpere o mașină la mâna a doua.

Dacă cele mai multe oferte pe care le veți găsi sunt pentru mașini care aparțin unor branduri „comune” și accesibile, printre ele se mai află și câteva excepții. Cum ar fi acest Maserati Quattroporte vândut de Banca Transilvania.

Maserati Quattroporte GTS cu motor pe benzină de 3.8 litri V8 , fabricat în anul 2014, cu 50.663 de km la bord, costă 53.431 EURO (inclusiv TVA).

GALERIE FOTO

O bancă din România vinde un Maserati Quattroporte

Motorul V8 de 3,8 litri biturbo dezvoltă 530 CP la 6.500 rpm şi un cuplu de 650 Nm între 2.000 şi 4.000 rpm, care, însă, poate fi crescut pentru perioade scurte de timp la 710 Nm prin intermediul funcţiei Overboost. Tracţiunea se face pe puntea din spate. Sprintul de la zero până la 100 km/h are loc în 4,7 secunde, în timp ce viteza maximă este de 307 km/h.

Acest model are un motor care foloseşte mai multe componente din aluminiu, iar asta a dus la o reducere a greutăţii cu până la 100 kg. Motorul V8 este construit de Ferrari în Maranello, puterea lui fiind pusă în valoare de o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Printre dotările pe care le are acest Maserati enumerăm: interior din piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, închidere centralizată, jante din aliaj, computer bord, climatronic: dublu, audio: radio CD + MP3, tempomat, navigație, senzori parcare, Bluetooth, faruri: Bixenon adaptive, volan acoperit cu piele reglabil electric, padele, trapă, senzori de ploaie, senzori de lumină, cotieră, perdele pentru geamurile spate, scaune față reglabile electric cu memorie, oglinzi heliomate, comanda vocală, suspensie adaptivă, torpedou refrigerat, pornire motor de la distanta, Keyless Go, Keyless Entry.


Sursa foto: btleasing.ro


Comentarii
Inchide