O Dacia Logan cu frâne Brembo și suspensie sport se vinde pe Autovit

Autor: Ionuț Vîlciu 22 sept. 2022 Știri auto

O Dacia Logan modificată a fost pusă la vânzare pe Autovit. Proprietarul a adus mașinii foarte multe modificări.

Care este primul gând care îți vine în minte atunci când auzi numele de Dacia Logan? Probabil că vă gândiți la o mașină anostă, un vehicul care te duce din punctul A în punctul B. Cu toate acestea, Dacia Logan se bucură de vânzări consistente în toată Europa, nu doar în România.

Modelul autohton este îndrăgit la noi în țară, ba chiar are și o bază solidă de fani. Unii dintre ei chiar fac eforturi pentru a-și personaliza propriul Logan.

Dacia Logan cu frâne Brembo – Cu cât se vinde?

Unii proprietari duc pasiunea la un alt nivel. Este și cazul de față. Loganul care se vinde pe Autovit este din anul 2016, dar este departe de a fi unul obișnuit. Proprietarul i-a adus o lungă listă de modificări.

În primul rând, puterea motorului de 0,9 litri a fost majorată cu ajutorul unei resoftări. Astfel, motorul de 0,9 turbo dezvoltă acum circa 120 de cai putere. Pentru că există mai multă putere, Proprietarul a făcut modificări și la sistemul de frânare. Pe față există etriere Brembo cu patru pistonașe. Acestea provin de pe un Renault Megane RS. Pe spate nu mai există tamburi, ci a fost făcută o conversie la un sistem de frânare cu discuri de frână. De altfel, conductele de frână au fost înlocuite cu unele metalice, iar pompa de frână a fost înlocuită.

Pentru o ținută mai bună de drum, suspensia a fost înlocuită. În locul celei standard a fost montată una de la Bilstein, care este reglabilă.Pe lângă acestea au fost montate și jante noi, care sunt îmbrăcate în anvelope Nankang NS2 R.

Mașina a primit și câteva modificări de ordin cosmetic, cum ar fi o bară față de facelift, faruri cu xenon și o bară spate custom. La interior, scaunele standard au fost înlocuite cu unele de Audi A4 B6. Interiorul este antifonat în totalitate și are un sistem audio performant.

Prețul cerut pentru această Dacia Logan este de 10.499 de euro.

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide