O femeie a fost pusă la punct de un trecător pentru că a aruncat gunoaie din mașină – VIDEO

Autor: ProMotor 27 aug. 2020 Știri auto

O scenă jenantă s-a petrecut la jumătatea acesti săptămâni în Breaza. O pasageră aflată într-o Dacia Logan a fost filmată de un trecător în timp ce aruncă gunoaie pe stradă.

Deranjat de gestul acesteia, bărbatul a intervenit, a strâns gunoaiele și le-a băgat în Loganul alb. Femeia a recunoscut că a greşit şi şi-a cerut scuze. Filmarea s-a viralizat rapid a atras totodată o serie de comentarii negative la adresa doamnei.

Trecătorul a așteptat ca femeia să termine de aruncat gunoaiele apoi se îndreaptă spre mașină și filmează numărul cât și pe cei aflați în mașina. După care începe să arunce gunoaiele aflate pe asfalt, în mașină.

Surprinsă de trecător care a filmat întreaga scenă, femeia a coborât din maşină şi a început să strângă gunoaiele aruncate pe trotuar, cerându-şi totodată scuze.

Aruncatul gunoaielor din mașină este destul de frecvent în traficul din România, însă nu toate astfel de gesturi sunt semnalate, iar acestea sunt foarte rar sancționate.

VIDEO

Începând din luna mai există noi reguli

Autoritățile pot confisca mașinile celor care aruncă gunoi în alte locuri decât spațiile special amenajate. Comisarii Gărzii de Mediu au acest drept începând cu luna mai a acestui an.

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin, care a aruncat saci cu moloz pe câmp, a rămas deja fără mașină. Pensionarul a povestit pentru Știrile ProTV, cum a fost urmărit și fotografiat în trafic. Bărbatul a fost amendat cu 15.000 de lei, iar mașina cu care a cărat gunoiul i-a fost confiscată pe loc. Șoferul poate contesta în instanță măsura. Dacă nu va câștiga apelul, mașina sa va fi scoasă la licitație.

Și proprietarul pe terenul căruia urmau să fie aruncate gunoaiele a fost sancționat cu 500 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare pentru a preveni astfel de acțiuni. Acesta a curățat și a îngrădit terenul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Stefan Konrad / Facebook



Comentarii
Inchide