O femeie care depăşeşte coloana de maşini pe contrasens se întâlneşte cu tramvaiul. Videoclip viral

Autor: Cristian Agatie acum 3 ani Știri auto
O femeie care depăşeşte coloana de maşini pe contrasens se întâlneşte cu tramvaiul. Videoclip viral

Numai în România se poate întâmpla aşa ceva: o femeie care depăşea pe contrasens coloana de maşini aflată la semafor a fost filmată în timp ce negocia cu vatmanul eliberarea liniei de tramvai ca să poată trece. 

În videoclip se vede cum linia de tramvai este deja blocată de o coloană de maşini care încercau să fenteze coloana care aştepta regulamentar la semafor. Protagonista videoclipului se doreşte mai deşteaptă decât cei care „îi fac pe fraieri” pe linia de tramvai, şi depăşeşte coloana formată neregulamentar tot pe linia de tramvai, dar cea de pe contrasens.

Din nefericire pentru ea, aici se întâlneşte cu tramvaiul care circula regulamentar pe şinele sale. Videoclipul, care s-a viralizat pe Facebook, o surprinde pe şoferiţa aflată în culă încercând să negocieze cu vatmanul eliberarea şinelor pentru a putea să-şi continue călătoria.

Videoclipul are aproape un milion de vizualizări, fiind redistribuit de peste 15.000 de ori.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor
Visan Marian

Comentarii
Inchide