O femeie loveşte un Ferrari 458 în timp ce parchează – VIDEO

Autor: Marius Vișan 08 aug. 2016 Știri auto
O femeie loveşte un Ferrari 458 în timp ce parchează –  VIDEO

 


Un Ferrari 458 a fost avariat după ce o femeie care conducea un Mercedes-Benz 380SL Roadster a încercat să facă o parcare laterală, scrie Carscoops.com.

În timp ce încerca să facă parcarea, femeia din Virginia, SUA a tras brusc de volan şi a ajuns cu maşina peste Ferrari-ul parcat în spatele ei.

După ce Mercedes-ul a fost mutat, martorii au declarat că Ferrari-ul avea câteva zgârieturi serioase pe capotă şi pe bara de protecţie.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar cu siguranţă proprietarul maşinii italiene a suferit destul de mult pe plan emoţional când şi-a văzut maşina zgâriată. 

O parte a incidentului poate fi văzută în clipul de mai jos. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide