O fetiță din Germania a scrijelit fulgi de nea pe 37 de mașini. Pagubă uriașă

Autor: ProMotor 05 iun. 2020 Știri auto

O fetiță de 7 ani din Germania a scrijelit fulgi de nea pe caroseria a 37 de mașini. Paguba produsă de „actul artistic” este estimată la peste 30.000 de euro.

Intră în Galeria FOTO

Să fii părinte nu-i ușor, oricine a trecut prin asta o poate spune cu mâna pe inimă. Totuși, să fii părintele acestei fetițe de 7 ani din Germania nu se compară cu nimic din ceea ce știai despre parenting. Aflată într-o perioadă extrem de creativă, micuța a scrijelit caroseriile a 37 de mașini, paguba fiind una uriașă chiar și după standardele veniturilor ridicate din Germania: peste 30.000 de euro.

Fetița a desenat cu piatra pe caroseria mașinilor fulgi de nea, iar această operație complicată a durat cam o săptămână, la finalul lunii aprilie. Potrivit polițiștilor din Zwickau, s-au primit mai multe plângeri în această perioadă că mașinile aveau „desenați” fulgi de nea pe caroserie, un act artistic regretabil având în vedere deteriorarea caroseriei mașinilor.

Ce au aflat polițiștii despre fetița care a scrijelit fulgi de nea pe mașini?

Polițiștii au intervievat un număr impresionant de martori și au desfășurat investigații criminalistice complicate, inclusiv zile întregi de supraveghere a zonei, se arată în raportul Poliției. La finalul investigațiilor, eforturile au dat roade și polițiștii au putut să identifice „vandalul”: o fetiță de 7 ani care din când în când lua o piatră și desena pe caroserii fulgi de nea. 37 de mașini au fost astfel „tunate”, într-o încercare de înfrumusețare naivă – „un fulg de zăpadă ar arăta superb pe această culoare”.

Fetița a recunoscut imediat desenele și a spus că nu și-a închipuit în niciun moment că ceea ce a făcut ea ar putea distruge caroseria mașinilor. Indiferent de ce și-a închipuit sau nu, părinții sunt responsabili pentru faptele copiilor, care ar trebui să știe la vârsta de 7 ani că nu este o idee bună să folosească proprietatea altor oameni pentru a-și pune în valoare spiritul creativ.

Incidentul seamănă mult cu unul petrecut acum șase luni în China, în care un copil de 3 ani a zgâriat 10 mașini Audi noi aflate în vitrina unui dealer auto. De prisos să spunem că, și în acest caz, era vorba tot de o fetiță și tot de fulgi de nea. Coincidență? Potrivit presei locale, dealer-ul l-a dat în judecată pe tată pentru a obține despăgubiri de 40.000 de dolari, însă cifra este o estimare care ar putea crește pe baza evaluării ulterioare.

sursa: Bild

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide