O firmă a creat Tesla dric. Drumul spre mormânt cu zero emisii – FOTO

Autor: Marius Vișan 24 aug. 2020 Știri auto

Coleman Milne, un producător britanic de dricuri de lux, a introdus în gama sa de vehicule electrice din Marea Britanie un model cu emisii zero bazat pe Tesla Model S.

Noua completare a gamei Coleman Milne este rezultatul unei colaborări între două dintre cele mai prestigioase nume ale sectorului vehiculelor de lux – Coleman Milne și BINZ International – reunite de grupul de producție din Marea Britanie, Woodall Nicholson.

Dricul electric denumit BINZ.E este oferit  în conformitate cu specificațiile din Marea Britanie, cu volan dreapta.

Inițial, BINZ.E  a fost o Tesla Model S, dar a suferit o adaptare semnificativă pentru a găzdui un sicriu. Drept urmare, partea din spate a mașinii a fost extinsă, iar linia de acoperiș a devenit mai înaltă. Ampatamentul a crescut pentru a echilibra corpul mașinii.

BINZ.E oferă cele mai eco înmormântări

Dricul electric își păstrează toate avantajele undei Tesla, funcționare complet electrică, taxe rutiere zero, încărcare gratuită la stațiile Supercharger iar capacitatea de încărcare asigură o autinomie de 350 de km).

Clienții vor beneficia, de asemenea, de aplicația Tesla, permițând utilizatorilor să controleze și să monitorizeze parametrii de încărcare prin intermediul dispozitivelor mobile iPhone și Android și oferind acces la alte funcții ale vehiculului.

În timp ce potențialul accelerației de 3 secunde 0-100 km / h nu va fi atins, probabil, niciodată, motorul electric permite accesul în zone unde există restricții pentru mașinile cu motor termic, pe lângă mersul lin și silențios care este perfect pentru o procesiune.

Directorul Coleman Milne, Lee Hudson este de părere că BINZ.E reprezintă soluția perfectă pentru un viitor durabil.

„Ca atitudini între factorii politici și publicul general în direcția unei sustenabilități mai mari a mediului”, a spus el, „este important ca sectorul funerar să țină cont de propria abordare a schimbărilor climatice. BINZ.E arată că este posibil să oferim eficiență și eleganță în armonie cu schimbările sociale”.

Intră în Galeria Foto

Sursă: Autoexpress.co.uk

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: coleman-milne.co.uk


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide