O groapă uriașă a apărut pe o șosea din Galați. Doi poliţiști au fost loviți în timp ce dirijau circulația în zonă

Autor: ProMotor 17 feb. 2021 Știri auto

O groapă de mari dimensiuni a apărut marți dimineață pe DN 25, în județul Galați. Aceasta blochează una dintre principalele intrări în orașul Galați. Autoritățile locale au decis restricționarea totală a traficului rutier și au comandat de urgență o expertiză geotehnică.

Primăria municipiului Galați anunță că, în urma surpării carosabilului din zona Tirighina, se impune restricționarea totală a traficului rutier începând de miercuri, 17 februarie, scrie Adevărul.ro. Astfel, șoferii sunt nevoiți să ocolească zeci de kilometri, pe la Brăila pentru a intra în orașul Galați.

Șoferii sunt nevoiți să ocolească zeci de kilometri

”S-au luat măsuri de semnalizare a zonei afectate, iar traficul rutier va fi deviat la Șendreni, sensul giratoriu de la Nalba, și la Independența. Astfel, traficul greu va fi deviat pe ruta Independența – Slobozia Conachi – Galați. Altă rută ce poate fi folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone este Șendreni – Brăila – Galați”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

De asemenea, Primăria a comandat o expertiză geotehnică în regim de urgență și, în funcție de concluziile specialiștilor, se va putea estima durata restricțiilor.

”Din această cauză traseul 30 va fi suspendat până când se vor realiza reparațiile necesare. Se va realiza o expertiză geotehnică în regim de urgență și, în funcție de concluziile specialiștilor, se va putea estima durata restricțiilor”, au transmis autoritățile.

Marți, 16 februarie, doi poliţiști gălățeni au fost loviți de o mașină, în timp ce dirijau circulația în zonă, din cauza surpării apărută pe carosabil. La un moment dat, o mașină condusă de o femeie i-a lovit din plin. Rezultatul etilotestului a fost zero.

Agenții au fost transportați la spital, iar din informațiile de la această oră se pare că au fost răniți ușor, la picioare, la șold și la cap. Colegii polițiștilor răniți au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: monitoruldegalati.ro, adevarul.ro



Comentarii
Inchide