O marcă auto de lux anunţă rechemări în service, în România

Autor: Marius Vișan 16 iun. 2017 Știri auto
O marcă auto de lux anunţă rechemări în service, în România

Porsche România cheamă 469 de maşini în service, modelul Audi A3, pentru probleme ale unităţii de comandă, care se vor soluţiona prin actualizarea software-ului, a transmis joi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

„La autovehiculele dintr-un interval de fabricaţie limitat există posibilitatea unei suprasolicitări termomecanice a componentelor din unitatea de comandă ESC şi astfel se poate produce defectarea unei conexiuni la masă din unitatea de comandă. În acest caz nu mai este asigurată funcţionarea adecvată a unităţii de comandă. În situaţii critice de deplasare, nu se mai poate astfel asigura reglarea dinamicii de deplasare necesare pentru stabilizarea autovehiculului. În aceste situaţii limită există un pericol de accidentare ridicat”, se arată în notificarea trimisă către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Dealerii auto vor trimite clienţilor scrisori de rechemare în vederea programării în service.

La autovehicule se actualizează software-ul pentru unitatea de comandă ABS/ESC. Măsura durează aproximativ 45 de minute şi este gratuită, precizează Porsche.

În România nu au fost înregistrate astfel de acciedente, se mai arată în notificarea citată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide