O maşină a fost oprită în trafic cu focuri de armă. Ce au descoperit poliţiştii?

Autor: Cristian Agatie 28 aug. 2019 Știri auto

Deşi oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment, şoferul a reuşit să fugă, după ce a parcat maşina în curtea unui imobil şi a abandonat-o.

„În data de 26 august 2019, la nivelul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

„Astfel, lucrătorii noştri au acţionat, în trafic, pentru reţinerea, pe raza localităţii de frontieră Vadu Izei, jud. Maramureş, a unui autovehicul despre care existau date că transportă o cantitate însemnată de ţigări, provenită din contrabandă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea maşinii în cauză, însă şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-şi deplasarea în mare viteză. Pentru indisponibilizarea autoturismului, poliţiştii de frontieră au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată şoferul nu a oprit.

După aproximativ 2 km de urmărire, şoferul a intrat cu maşina în curtea unui imobil de pe raza aceleiaşi localităţi, a abandonat-o şi a fugit. În interiorul maşinii au putut fi observate mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autovehiculului cu ţigări la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor din vehicul s-a constatat că acestea conţin 6.990 pachete ţigări, în valoare de aproximativ 82.000 lei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide