O maşina a ieșit de pe carosabil și s-a dezmembrat chiar în fața postului de poliție – VIDEO

Autor: ProMotor 08 iul. 2020 Știri auto

Un accident s-a produs în zorii zilei de 8 iulie pe drumul european E85, în dreptul comunei Poșta Câlnău din județul Buzău.

Un șofer din Suceava transporta spre București o autoutilitară încărcară cu un autoturism și o dubă. În cabină se mai afla soția lui. Cei doi au scăpat cu viață după ce autoutilitara a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un cap de pod.

Aceștia au zburat câțiva metri cu cabina mașinii care s-a desprins de șasiu după impactul puternic.

O limuzină Mercedes şi o dubă noi nouțe au fost avariate

Accidentul s-a soldat cu pagube mari. Camioneta sucevenilor transporta o limuzină Mercedes şi o dubă noi nouțe către clienți din București.

Accidentul produs pe drumul European E85 a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei. Se observă cum ansamblul de vehicle părăsește carosabilul, intră în coliziune cu un obstacol iar mașinile de pe platformă se răstoarnă.

Intră în Galeria foto

Cabina s-a rupt și a zburat câțiva metri, până în fața unui magazin. Conform martorilor, șoferul rămăsese cu mâinile pe volan, iar soția acestuia fusese trezită din somn de șocul puternic. Cei doi soți din Suceava au scăpat doar cu câteva zgârieturi la mâini.

Șoferul a ațipit la volan

Polițiștii au ieșit cu greu din curte, deoarece ansamblul de vehicule s-a răsturnat chiar peste poarta postului din localitate.

Șoferul a mărturisit că a ațipit la volan, clipă în care a ieșit cu mașina de pe asfalt.  Ansamblul transporta de la Fălticeni o limuzină Mercedes și o dubă de marfă către clienți din București. Încărcătura era asigurată, scrie Adevărul.ro.

VIDEO

E85 este cel mai periculos drum din România. Este supranumit „drumul morții”

E85 este tranzitat, în cele mai aglomerate zile, şi de 15.000 de mașini. „Drumul morţii” a făcut numai în 2018 mai mult de 89 de victime. Cele mai multe accidente au avut loc pentru că șoferii intrau simultan în depășiri pe ambele sensuri iar mașinile ajungeau să se atingă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide