O motociclistă a fost trasă pe dreapta, iar amenda primită a ajuns virală pe Internet – FOTO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Un poliţist din Uruguay a încercat să impresioneze o femeie care conducea o motocicletă dându-i o amendă pentru „frumuseţe excesivă pe drumuri publice”, scrie gandul.info. Omul legii este acum cercetat disciplinar pentru aceasă faptă.

Incidentul neobişnuit a avut loc pe 25 mai, în oraşul Paysandu din Uruguay. Se pare că un agent de poliţie a oprit o motociclistă şi, impresionat de frumuseţea lui, i-a scris o amendă pentru „imprudenţă în timpul condusului (frumuseţe excesivă pe drumuri publice)”.

Şi, pentru a-şi arăta adevăratele intenţii, acesta a scris şi sintagma „Te iubesc” la categoria „Observaţii”. Totuşi, bărbatul încerca doar să fie drăguţ şi nu ar fi crezut că va ajunge în situaţia prezentă.

Poza cu amneda a devenit virală pe reţelele de socializare iar superiorii lui au pornit o anchetă, potrvit publicaţiei ABC.

Bărbatul deja şi-a câştigat un renume fiind poreclit „inspectorul îndrăgostit”. Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide