O nouă probă pentru obţinerea permisului auto

Autor: Marius Vișan 09 aug. 2017 Știri auto
O nouă probă pentru obţinerea permisului auto

Cei care vor să obţină permisul auto vor fi obligaţi să treacă, pe lângă cursurile de legislatie, şi de un curs de prim ajutor în trafic.

Măsura este prevăzută în propunerea legislativă privind circulaţia pe drumurile publice.

„În vederea obţinerii permisului de conducere, candidaţii au obligaţia de a efectua, pe parcursul activităţilor de pregătire teoretică şi practică, şi promova un curs de prim ajutor în trafic”, scrie în propunerea aflată acum în dezbatere, explică avocatnet.ro, citat de Digi24.

Proiectul a fost recent înregistrat la Senat pentru dezbateri şi va trebui să obţină votul parlamentarilor pentru a putea fi adoptat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide