O nouă reprezentanţă Mazda în România

Autor: ProMotor 24 mai 2019 Știri auto
O nouă reprezentanţă Mazda în România

ATP Motors a deschis o nouă reprezentaţă Mazda în România, în în Sânnicoară, judeţul Cluj.

Al doilea punct de vânzare Mazda care deserveşte Cluj-Napoca se află pe platforma ATP Motors din Calea Clujului nr. 4B. Astfel, compania Mazda ajunge astfel să fie prezentă în România prin 12 parteneri şi 17 showroomuri.

La interiorul celui mai nou showroom Mazda clienţii vor putea interacţiona cu patru automobile, în timp ce flota de test, deja la dispoziţia clienţilor, include cele mai populare modele ale mărcii. ATP Motors le asigură doritorilor consultanţă de specialitate pe întregul proces de achiziţie, îndrumare şi consiliere post-vânzare la cele mai înalte standarde Mazda: de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb şi accesorii.

Primul dealership ATP Motors a demarat în 2008. Din iunie 2010 ATP Motors este dealer autorizat în reţeaua Mazda din România. Pe piaţa de profil din regiunea de nord-vest a ţării activează prin 2 centre auto Mazda autorizate: în Baia Mare şi în Oradea. Noi oportunităţi se deschid acum prin extinderea afacerii în Sânnicoară, judeţul Cluj şi se consolidează poziţia ATP Motors de jucător important pe piaţa auto.

Noul showroom Mazda al ATP Motors este deschis de luni până vineri, între orele 09:00-18:00 şi sâmbătă între orele 9:00-14:00. Adresa este localitatea Sânnicoară, Calea Clujului nr. 4B. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul atp-motors.com/mazda sau pagina de Facebook ATP Motors RO.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide