O POLIŢISTĂ voia să oprească un şofer, însă când să-l legitimeze avea să trăiască coşmarul VIEŢII

O POLIŢISTĂ voia să oprească un şofer, însă când să-l legitimeze avea să trăiască coşmarul VIEŢII

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

O poliţistă din Drumchapel, Glasgow, se află în stare gravă după ce a fost târâtă sub roţile unei maşini condusă de un şofer care a refuzat să se legitimeze, scrie mirror.co.uk.

Un ofiţer de poliţie de sex feminin se află în stare gravă, într-o unitate de terapie intensivă, după ce ea şi un coleg de sex masculin, au fost loviţi în mod deliberat de o maşină.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a suferit multuiple leziuni ale oaselor după ce a fost târâtă de-a lungul drumului, înainte ca colegul ei să o poată scoate de sub roţi.

Agentul de sex masculin, în vârstă de 31 de ani, a fost, de asemenea, rănit grav în atac şi a rămas şi el internat în spital.

Maşina a fost găsită mai târziu arsă, iar o ancheta a fost declanşată imediat pentru a-l găsi pe făptaş.

Detectivul care se ocupă de caz, Ian Hylands a declarat: „Ancheta noastră de până acum a arătat că un Nissan Qashqai albastru a fost văzut la locul incidentului în acel interval de timp.

„Un vehicul care se potriveşte acestei descrieri a fost găsit incendiat în Lennox Gardens, Scotstoun.”

„Cu toate acestea, nu s-a confirmat dacă este vorba de acelaşi vehicul care s-a aflat în zona unde a avut loc accidentul. De asemenea, ofiţerii legişti vor efectua o examinare cuprinzătoare a maşinii.”Comentarii
Inchide